Miami - 3 personers spabad

34.990,00 DKK
Model/varenr.: 3VAN0026
Vægt: 300

Et boblebad med en høj kvalitet sølvmarmor trepositionsskal lavet af de fineste materialer og udstyret med state-of-the-art teknologi fra USA og Canada, indstillet i en træramme med elegant træplastisk beklædning. Alle de funktioner, du har under badet med betjeningspanelet på styret, er nemme at hånden og bogstaveligt talt under din tommelfinger. Udover afslappende hydromassage tilbyder den også LED-belysning med en valgfri farvetone, der passer til dit humør (chromoterapi). Lavet i EU.


Alle funktioner under din tommelfinger

Det pålidelige hjerte i spaen er Gecko's førende canadiske styreenhed og intuitiv kontrolpanel. På ethvert tidspunkt kan du nemt styre dyser, vandtemperatur eller belysning for den bedste afslappende effekt.


Og vær lys. Farverigt lys!

Indbygget LED-belysning giver også mulighed for en lys farvetone ud over den indvendige baggrundsbelysning. Chromoterapi uddyber afslapning, lindrer stress, forbedrer humør og hjælper med at aktivere kroppens energi.


Top materialer til ubekymret afslapning

Skallen er lavet af de bedste materialer på markedet ved hjælp af robotteknologi. Den består af tre miljømæssigt neutrale lag med særlig POLI-MAX ™ forstærkning og isolering. LUCITE ACRYLICS® ydre lag har Microban antibakteriel behandling. POLYMER ABS indre lag udviser ekstreme isolerende egenskaber, øger skalstivhed og også slagfasthed. Derfor giver vi en 7 års garanti på skallen.


Elegant fra alle vinkler

Det er ikke nok at give os det perfekte udseende af skallen. Vi er ligeglad med skabsdesign. Ekstremt højkvalitets beklædning er lavet af stærkt slidstærkt træplast i elegant sølvgrå. Det har en behagelig tekstur og lækkerier.


Og noget mere!

Spabadet er også udstyret med et kvalitetsdæksel. Dette beskytter ikke kun vand, men også spaens krop. Det er ekstremt modstandsdygtigt over for sommervinter og vintervejr. Den er dækket af højkvalitets imiteret læder og har forbedret UV-beskyttelse. Det holder driftsomkostningerne til spa'en på et minimum og ser godt ud.

 

Tekniske parametre

dimensioner
200x150x70 cm
Antal dyser
26
Sæder
1
Steder til lejren
2 - 3
Kontrolpanel
analog
Pumpeydelse
1x1,5 (2-trins) HP
Mulighed for at vælge massageintensitet
ingen
varmelegeme
2 kW
Cirkulationspumpe
ingen
Ozongenerator
ingen
LED belysning
10 x LED
Aromaterapi
ingen
tilslutninger
Til 230V stikkontakt
Akvatisk lydsystem
ingen
Thermo cover
ja
Vandvolumen
590 l
vægt
230 kg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: