Klor Quick Tabs 200 g, 1 kg x 8 - storkøb

760,00 DKK

Klor Quick Tabs 1 kg 200g. tabs indeholder stabilisator

Køb ind med naboen og klar jer igennem sommeren!

Til desinfektion af poolvand. Sikker desinfektion af badevandet opnås ved at opretholde et klorindhold på 1-3 mg/l og en pH værdi mellem 7,0-7,4. Kontrollér og justér regelmæssigt klor og pH-niveauet.

 

 

Model/varenr.: 5011
Vægt: 10

Dosering: Ved opstart og chokklorering: Tilsæt 4 stk. Klor Quick tabs pr. 10.000 liter.

 

Brugsanvisning: Det anbefales at benytte Klor Quick i kombination med langsomtopløselige Klor Long Tabs. Alternativt tilsættes 1-2 stk Klor Quick tabs pr. 10.000 liter vand hver 3.-4. dag. Klor Quick tabs i en ren spand med vand. Fyld altid først vand i spanden! Tilsæt derefter langsomt opløsningen langs bassinkanten.

Ved brug i permanente pools skal vandets indhold af klorstabilisator (cyanursyre) testes et par gange i løbet af badesæson. Dette gøres ganske let med et Activ Pool testsæt. Idealværdien for stabilisator er 25-40 mg/l. Ved en højere værdi for cyanursyre end 50 mg/l skal der tilføres frisk vand til værdien er faldet igen. Dette sker typisk i forbindelse med de regelmæssige returskylninger af filteret. 

Advarsel:  Blanding af forskellige klorprodukter kan føre til kraftige reaktioner og eksplosioner!  Bland aldrig med andre kemikalier! Anvend biocidprodukter sikkert. Læs først etiket og produktinformation.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: