Pandora

27.669,00 DKK

Den mest luksuriøse model på tilbud. I en eksotisk cedertræhytte, vil du klatre ind i den syvende himmel omgivet af et slankt og luftigt design. Glasfacaden forbinder naturligvis saunaen med interiøret i en harmonisk helhed. Sammenlignet med den indvendige temperaturindstilling for central kabine, tilbyder Pandora-modellen uafhængig styring af individuelle varmekredse. Varmestråling kommer derfor fra alle retninger præcis som du føler dig komfortabel! Og for endnu mere komfort er ryglænet profileret.

Model/varenr.: 3SAU0055
Vægt: 201

CedertræPandora Infrasauna

De massive stedsegrønne cederer fra Canadas dybe skove giver allerede deres indtryk af stoisk sindsro, rockende balance og styrke. Præcis er cedertiden inde. Dens meget slidstærke og slidstærke træ har fremragende varmeisolerende egenskaber , en behagelig duft og ud over hjemmet bringer det et rigtig sundt miljø . Det hjælper med at opretholde optimal luftfugtighed og beskytter den mod mikroorganismer.


LysterapiPandora Infrasauna

Inde i kabinen vælger du en farvetone til din atmosfære for at finjustere din stemning efter dit humør. Hver farve påvirker vores psyke og har en betydelig indflydelse på vores kropsenergi . For eksempel aktiverer den gule farve os, den grønne harmoniserer, orange skaber en følelse af sikkerhed og glæde, den hvide energi, den blå beroliger, den lilla hjælper med søvnløshed, og den røde lindrer depression. Layoutet på tagbelysningen (12 LED-pærer) tillægger også den luksuriøse stjerneklar himmel effekt .


4 kulstofvarmerePandora Infrasauna

Fordelingen af ​​infrarøde stråler er mere ensartet og effektiv til kulvarmeanlæg . De er lavet af tynde carbonbånd. De har en levetid på op til 12.000 timer og kan vare op til 90 år under normal drift (sauna 3x pr. Uge 45 minutter). Gulv varmerbehageligt opvarmer foden. Den er placeret under trædækslet og forstyrrer ikke det rene design af hele.


4 keramiske rødlysvarmerePandora Infrasauna

Takket være rødlysteknologien når den nødvendige kabinets indvendige temperatur den hurtigste af alle typer infrarødt. De er lavet af siliciumglasrør, som udover intens strålingsvarme også udsender lys, som forbedrer alle gavnlige terapeutiske virkninger. Levetiden er omkring 60 år (ca. 8.000 driftstimer).


Sofistikeret intern kontrolPandora Infrasauna

Pandora-modellen giver mulighed for uafhængig kontrol af individuelle varmekredse. Varmestråling kommer derfor fra alle retninger præcis som du føler dig komfortabel!

 

Tekniske parametre

materiale
cedertræ
Strømforbrug
2,1 kW
Netværksspænding
230/50 V / Hz
Antal personer
2 - 3
Længde af el. kabel
fra styreenheden placeret på bagsiden 2,7 mm
Antal og type opvarmning
4x kulvarmer, 4x rødlysvarmer
Kontrolpanel
interne
Tilbage støtte
ingen
Glas og dør
klart hærdet glas
Åbning af døren
højre
Tykkelse af glas
5 mm
belysning
lys himmel + indirekte baggrundsbelysning
Tagventilation
ja
Temperaturføler
ja
iONIZER 
ingen
Radio / MP3 med fjernbetjening 
ja
Drikkevarer hylde
ingen
Håndklædebøjle
ingen
dimensioner
130 x 105 x 190 cm
Emballage dimensioner (H x B x D)
195x136x22, 190x99x17, 135x108x24, 92x45x30 cm
Pakkevægt
201 (92 + 46 + 51 +12) kg

Andre data

Varenummer
3SAU0055
garanti
2 år

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: